AGRO Jevišovice

Mechanizace

Středisko mechanizace zabezpečuje komplexní práce technikou pro ostatní úseky Agro Jevišovice a.s. , dále také pro střediska sesterských společnosti v rámci AGF Holdingu, umístěných v regionu hospodaření Agro Jevišovice, a ve volné kapacitě nabízí (po dohodě s mechanizátory), také služby technikou pro externisty.

Pod středisko mechanizace patří také vlastní dílny sídlící v Jevišovicích, kde zaměstnáváme celoročně 15 lidí, včetně skladníka, nákupčího a chod dílen řídí "mistr dílny" .. Středisko nákladní dopravy (kamiony) bylo od 1.4.2012 organizačně vyčleněno do firmy AGF Logistics, která zajišťuje přepravní požadavky uvnitř skupiny AGROFERT i pro externí zákazníky.

Středisko mechanizace sídlí geograficky na 2 střediscích podniku (Jevišovice a Mramotice), zaměstnává celoročně 40 obsluh strojů a 3 THP, ve žních bývá stav osádek doplněn několika brigádníky. Součástí střediska je také mazací linka, zabezpečující údržby techniky vlastní i dalších firem holdingu. Disponujeme také vlastním pneuservisem, který zabezpečuje převážně služby pro vlastní stroje, dle možností také provádíme opravy či přezutí pneu pro externisty..

Vedoucí úseku mechanizace
Tomáš Gračka
tomas.gracka@agrojevisovice.cz