1. 3. – 5. 3. 2021
Po: Vývar s hráškem a rýží
Kovbojská pánev (vepřové maso, červené fazole, kukuřice, protlak),
chléb 1
Út: Polévka z červené čočky 1
Vepřová játra po tyrolsku, kynutý knedlík 1,3,7
St: Květáková polévka 1
Vepřový řízek, vařené brambory, kyselý okurek 3,7
Čt: Drůbeží vývar s těstovinami
Kuřecí nudličky na zelenině, rýže 1
Pá: Gulášová polévka 1
Zapečené těstoviny s uzeným masem, sterilovaný zeleninový salát
3,7
Cena oběda 75,- Kč
(s dovozem 80,- Kč)
Kolektiv kuchyně Vám přeje dobrou chuť
Pro objednávky apod. nově volejte 515 266 723 (kuchyň), 515 266 711 (sekretariát)
Čísla v jídelníčku značí alergeny v potravinách